Huolto

Hissin turvallinen ja taukoamaton toiminta edellyttää, että hissin huoltoon panostetaan riittävästi. Asiantuntevalla kunnossapidolla ja säännöllisillä huoltotoimenpiteillä hissin käyttöikä pitenee merkittävästi. Ammattitaitoinen huoltohenkilö pitää silmällä hissin kuntoa sekä kirjaa ja raportoi mahdollisista hissin vaatimista korjaustarpeista.

Vahvuutemme on se, että tunnemme kaikki Suomen markkinoilla olevat hissimerkit.

Vastuullinen huolto pidentää hissin käyttöikää

Vastuullinen hissin kunnossapito tarkoittaa myös sitä, että mahdolliset epäkohdat korjataan hyvissä ajoin ennen kuin hissin käyttöturvallisuus vaarantuu.

Espoon Hissi ottaa vastuun huoltamistaan hisseistä siten, että ne todella ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa ja turvallisia käyttää. Työntekijämme tekevät huolellista ja siistiä työtä.

Pienet korjaukset tehdään huollon yhteydessä ja isoista korjaustarpeista raportoidaan hissin haltijan edustajalle.

Korjaus

Suoritamme hissilaitteiden korjauksia ja muutostöitä. Työn tilaaminen ja sen suorittaminen ei välttämättä edellytä kunnossapito sopimuksen voimassaoloa. Olemme jo yli 30 vuoden ajan korjanneet ja huoltaneet kaikkia hissimerkkejä.

Varaudumme korjaamaan rikkoutuneet tai muuten turvallisuutta vaarantavat hissin osat välittömästi, kun haltija on hyväksynyt työn suoritettavaksi. Yleisimmin tarvittavat osat ja laitteet löytyvät meiltä joko huoltoautosta tai varastostamme. Vanhimpiin hisseihin olemme valmistaneet osia omassa työpajassamme.

Vanhenevan hissikannan myötä kaikkien hissien peruskorjaus eli modernisointi tulee ajankohtaiseksi. Modernisointi ei aina vaadi, että uudistetaan koko hissi, vaan korvataan ainoastaan tarpeellinen. Lue lisää kohdasta Modernisointi.

Tärkeintä on saada taas turvallinen hissi asukkaiden käyttöön mahdollisimman pian.

Modernisointi

Vanhenevan hissikannan myötä kaikkien hissien jonkin asteinen peruskorjaus eli modernisointi tulee ajankohtaiseksi. Aina ei tarvitse uusia koko hissiä, vaan modernisoidaan vain tarvittat hissin osat.

Hissin modernisaatiossa hissi uusitaan täyttämään nykyvaatimukset laadukkaasti ja yksilöllisesti, kohteen vaatimukset huomioon ottaen. Hissin käyttöturvallisuutta parannetaan merkittävästi uusimalla hissin sähköinen ohjausjärjestelmä sekä nostokoneisto köysineen. Modernisoitu hissi palvelee taas pitkälle tulevaisuuteen, edellyttäen että huollot tehdään säännöllisesti ja ajallaan.

Hyvin suunnitellussa modernisaatiossa hissin käyttöturvallisuutta parannetaan merkittävästi. Hissin käyttömukavuutta ja siisteyttä voidaan parantaa useilla eri ratkaisuilla.

Muutamia esimerkkejä materiaalivaihtoehdoista löydät sähköisestä esitteestämme.

Modernisoinnin suorittaminen

Vanhan hissin modernisoinnin ollessa ajankohtainen, Espoon Hissi tarjoutuu hoitamaan työn varmasti ja luotettavasti kilpailukykyiseen hintaan.

 

Katso kuvia modernisaatiokohteistamme.

Kuntoarviot

Hissien vanhetessa niiden kunnossapitokustannukset kasvavat ja vikoja esiintyy aiempaa useammin. Kun hissin toiminnassa ilmenee käyttöhäiriöiden lisääntymistä, kannattaa hissille tilata meiltä kuntoarvio. Kuntoarvion teettäminen on suositeltavaa noin 10-15 vuoden kuluttua hissin käyttöönotosta ja tämän jälkeen vähintään viiden vuoden välein.

Espoon Hississä kuntokartiotuksen suorittaa hissialan asiantuntija. Hän selvittää hissin teknisen kunnon ja tulevaisuudessa tarvittavat toimenpiteet.

Kuntoarvioden yhteydessä otetaan runsaasti kuvia ja ongelmakohdat käydään tarvittaessa läpi asiakkaan kanssa. Kuntoarvioraportit ovat luotettavia ja ne on laadittu asiantuntevasti.

Rahoitus

Kiinnostaako teitä hissin peruskorjaus ilman kertainvestointia?

Espoon Hissi toteuttaa hissin peruskorjauksen täysin ilman käsirahaa, seitsemän vuoden maksuajalla. Espoon Hissin oma Rahoituspalvelu on taloyhtiöille suunnattu tapa rahoittaa hissien modernisointi- ja peruskorjaustyöt.

Voimme tulla yhtiökokoukseenne kertomaan hissin ajanmukaistamisesta ja sen mukanaan tuomista parannuksista asukkaan jokapäiväiseen elämään.

Esimerkkinä hissin peruskorjaus 7 vuoden maksuajalla

Sopimukseen sisältyy 7 vuoden täyshuolto, joten käyttökustannukset ovat tiedossa seuraavat seitsemän vuotta. Kuukausittainen maksuerä on kohtuullinen

Vikapalvelu

Kaikkia korjaustarpeita ei pystytä aina ennakoimaan, vaan kuten kaikissa laitteissa, yllättäviä käyttöhäiriöitä saattaa esiintyä. Silloin on tärkeää, että hissin korjaus tapahtuu mahdollisimman pian ja hissi on taas turvallisesti asukkaiden käytettävissä.

Huoltoautojemme paikanninjärjestelmä varmistaa, että saamme aina lähimmän huoltomiehen paikalle nopeasti. Hätätapauksissa saavumme paikalle puolen tunnin sisällä tiedon saamisesta. Muissa vikatilanteissa pyrimme tulemaan paikalle 1-2 tunnissa.

Päivystämme 24 tuntia joka päivä.

Päivystyspuhelin 020 7811 888